Trimgruppa i Langangen har som målsetning å tilby ulike aktiviteter som et supplement til de andre gruppene, fra tre år og oppover. De fleste av trimgruppas aktiviteter foregår i skolens gymsal, men noen av aktivitetene foregår også i omkringliggende områder og andre steder i nærmiljøet. Nivået på aktivitet vil variere fra helt nybegynner til godt trent. Gruppene vi tilbyr er tilrettelagt slik at du kan ta i så mye du selv ønsker og dermed vil disse passe alle uansett form.

Pr dags dato så tilbyr vi to gruppetreninger i gymsalen på skolen. Det er trening for damer mandager kl 19.00, trening for ungdom tirsdager 16.30. Trening for gutta på onsdager er tatt bort grunnet dårlig oppmøte over tid.

 

Hvis du har spørsmål eller lurer på noe innen trening så kontakt trimgruppa ved Marius Johannessen 91 81 37 13, marius@chiro.no

grasrotandelen2

Våre sponsorer

Aktivitetskalender

Ingen hendelser

Langangen Idrettslag

Langangen Idrettslag (stiftet 15. februar 1931) er et idrettslag i tettstedet Langangen like utenfor Porsgrunn. Klubben har gjennom historien hatt forskjellige tilbud som terrengløp, friidrett, skøyter, skyting, langrenn, håndball og fotball. Langangen spiller sine hjemmekamper på Myrhaug Stadion.

Kontaktinformasjon

Postadresse:
Gråtenveien 34c, c/o
Bjarte Hollekve
3732 Skien
Besøksadresse:
Lysåsvegen 1
3947 Langangen